Trainingen

Personal Training

Wil je het maximale uit een training halen en heb je een helder doel qua afvallen, spiermassa opbouwen of het verbeteren van de conditie, voor ogen? Met PERSONAL TRAINING kunnen wij je helpen om in actie te komen om op een gezonde manier je doelen te behalen. Je wordt uit je comfort gehaald en we zorgen dat jij boven je grenzen gaat.
Aan de hand van je doelen wordt een trainingsschema, ontvang je een persoonlijk voedingsadvies, en krijg je 1 op 1 begeleiding tijdens de trainingen. De voortgang wordt maandelijks/wekelijks geëvalueerd en eventueel aangepast.

Small Group Training

Wil je hulp bij het vinden van de juiste balans tussen bewegen en voeding maar train je liever in een kleine groep (van maximaal 3 personen)? Dan is onze SMALL GROUP TRAINING iets voor jou!
Iedere deelneemer ontvangt een persoonlijk voedingsadvies. Aan de hand van de doelen wordt een training samengesteld waarbij er aandacht is voor de doelen van alle deelnemers. Gezamenlijk wordt de voortgang maandelijks/wekelijks geëvalueerd en eventueel aangepast.

Door bokstraining word je fysiek en mentaal sterker. Als je bokst train je je hele lichaam, waardoor je zult merken dat je sterker wordt en mentaal zelfverzekerder.

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een workout met intervallen van hoge intensiteit afgewisseld met korte periodes van rust. Hiermee verbrand je flink wat calorieën.

Met krachttraining geef je het lichaam weer opnieuw vorm. Dat betekent dus strakkere contouren en een goedgebouwd silhouet dat mooi in proportie is.

De grootste sportschool voor natuurliefhebbers, bouw je conditie op met een goede dosis zuurstof en energie.

Draaien lopen zitten optilen opstaan doe je met behulp van je core spieren. De core is de kern van je lichaam waardoor je je kracht uithaalt.

 

Cardiotraining (letterlijk ‘harttraining’) brengt fitnessactiviteiten samen die de hartspier activeren om het te trainen en zo het cardiovasculaire en cardio-respiratoire systeem te versterken.