Personal trainer Delft

Woon jij in Delft of omstreken en ben jij dringend op zoek naar een personal trainer Delft? Dan ben je bij Beachfit aan het juiste adres. Bij Beachfit beschikken wij over twee locaties, namelijk in Delft en Den Haag. Onze focus als personal trainer Delft is dat jij zoveel mogelijk uit jouw lichaam haalt, want dat zorgt voor rust. Je kunt bij Beachfit voor verschillende pakketten kiezen. Ben je benieuwd welke pakketten? Klik dan hier. Zoek je dus een personal trainer Delft? Kom dan naar Beachfit.

WAAROM BEACHFIT?

Beachfit personal trainer Delft

Zoek jij een personal trainer en woon jij in Delft? Wacht dan niet en start vandaag met een van onze sportpakketten. Wij hebben bij Beachfit drie personal trainers. En we zijn met trots in 2018, 2019 en 2020 uitgeroepen tot beste personal trainer in Zuid-Holland. Alle personal trainers van Beachfit zijn gecertificeerd. Zo ben jij er zeker van dat je in goede handen bent bij Beachfit.

Wie zijn onze personal trainers?

Wij beschikken bij Beachfit over drie van de beste personal trainers van Nederland. Een van onze personal trainers is Emina. Emina is gaan inzien na al die trainingen geven dat met persoonlijke aandacht en maatwerk klanten hun doelen sneller en beter bereiken. Davi is ook een van onze trainers. Davi is niet alleen een gedreven trainer maar is ook nog eens een professionele kickboxer. En dan hebben we ook nog Rodney als personal trainer. Rodney is buiten personal trainer ook nog eens kickbokstrainer.

Wat doen onze personal trainers?

De personal trainers bij beachfit beoefenen meerdere trainingen. Zo doen we: bokstraining, HIT training, krachttraining, outdoor training, core training en cardio training. Verschillende soorten trainingen passen wij toe om verschillende doelen behaald kunnen worden. Ben jij nu dus geïnteresseerd in een van deze trainingen? Meld je dan nu aan op onze site

Personal trainer Delft

Contact

Wil jij nou meer weten over personal trainer Delft of heb jij overige vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Je kunt ons ook telefonisch bereiken voor eventuele vragen of suggesties. We hebben beschikken over twee locaties, in Delft en in Den-Haag. Je kunt bij ons verschillende pakketten aanschaffen voor meer informatie klik hier. We hebben ook een Facebook pagina waar je ons kan volgen om je up to date te houden met alles wat we doen.