LIEVER GEEN PERSONAL TRAINING?

Beachcamp

Wil je liever geen persoonlijke begeleiding, maar wel voldoende bewegen in een week? Dan is onze Beachcamp trainingen iets voor jou!

Beachcamp is een functionele training op het strand die een intense inspanning vergt van de participanten. Aanvankelijk klinkt de term moeilijker dan het is. Waar het werkelijk om draait is dat er gesport wordt op het strand met een uitdagende ondergrond van zand.

Voor enthousiaste participanten die sporten willen combineren met plezier en hopen op de mogelijkheid om anderen te ontmoeten, is een Beachcamp training ideaal. Al gauw ervaart de nieuwkomer dat hij/zij niet de enige is die een betere conditie wil of meer spierkracht wenst. De vriendschappen die ontstaan tijdens de Beachcamp stimuleren de participanten om vaker – ook buiten de trainingen – samen sportieve activiteiten te ondernemen.

De Beachcamp trainingen zijn zowel voor heren als voor dames geschikt en worden in gemixte groepen gegeven. Deze trainingen kenmerken zich door onder andere hardloopoefeningen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. De creatieve instelling van zowel de trainers als de participanten zorgen ervoor dat elke training onvergetelijk wordt.

Voor een sterkere, strakkere en energiekere versie van uzelf, nodigen we u graag uit voor een intense training op het strand.

Wil je meer weten of aanmelden voor de Beachcamp?