GENETIC PERSONAL TRAINER

Emina Yildirim

Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen streefde ik naar het toe-eigenen van een gezonde levensstijl. De zoektocht naar de perfecte balans tussen bewegen en voeding leidde tot het volgen van diverse sportopleidingen en het werken als sportinstructeur op verschillende sportscholen en fitnesscentra. Als sportinstructeur ben ik gaan inzien dat met persoonlijke aandacht en maatwerk de doelen van klanten veel beter en sneller bereikt worden.

Persoonlijke aandacht kan het verschil maken en daardoor ben ik Personal Trainer geworderden.

Persoonlijke aandacht kan het verschil maken en daardoor ben ik Personal Trainer geworderden. De opleiding tot Personal Coach heb ik onder andere gevolgd bij mental coach Christophe Lehoux. Door mijn jarenlange ervaring in verschillende sporttechnieken, kennis over voeding en mijn motiverende houding worden de doelen behaald!

Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken?

MEER WETEN OVER EMINA?

COMMUNICATIETRAINER

Monique

WERKEN VANUIT JE HART

Het coachen, motiveren en het geven van trainingen is mijn passie. Mensen verbinden en daarmee het mooiste in elkaar naar boven brengen. Het leren luisteren naar elkaar en het helpen van iemand die er even niet uitkomt.
Als communicatietrainer heb ik ruime ervaring op het gebied van effectief communiceren binnen de zorgsector, politie, bankwezen en private sector. Denk hierbij aan trainingen met betrekking tot interne en externe communicatie.
Het geven van trainingen, het coachen van mensen, daar krijg ik energie van en deze energie breng ik over op mijn cursisten en coachee’s. Dat is het moment waarop ik denk, Yes, I love my job!

MEER WETEN OVER MONIQUE?

KICKBOKSER EN GEDREVEN COACH

Davi

Ik ben Davi, professioneel kickbokser en gedreven coach. Ik vind het vak fitness en de kunst van vechtsport schitterend omdat er tijdens de trainingen steeds meer van je wordt gevraagt en je opzoek laat gaan naar je eigen capaciteiten. Kom met mij een training doen en geniet van een geweldig gevoel niet alleen fysiek maar ook mentaal, tot dan!

PERSONAL EN KICKBOKS TRAINER

Rodney

Mijn naam is Rodney Immers
26 jaar en ik ben personal- en kickboks trainer bij Beachfit.
Sporten is mijn passie. Ik doe aan kick/thaiboksen, hierin heb ik mij ontwikkeld tot professioneel kickbokser en ik probeer hier dagelijks nog steeds meer uit te halen. Het belangrijkste voor mij is om goed en fit in je vel te zitten!
De reden waarom ik personal trainer ben geworden bij Beachfit is dat ik graag mensen wil helpen hun doelen te bereiken en ze te stimuleren om fitter en gezonder te gaan leven!
Kracht en cardiotrainingen zijn belangrijk maar wil je wat meer afwisseling tijdens jou training dan neem ik je graag mee om de combinatie met boksen of kickboksen uit te proberen.
Mijn enthousiasme zal je zeker helpen om het uiterste uit jezelf te halen.
Dus maak snel een afspraak zodat we samen aan jou doel kunnen gaan werken!

Naast dit sportieve leven ben ik ook nog eigenaar van een tattoo studio dat is mijn tweede passie!