GENETIC PERSONAL TRAINER

Emina Yildirim

Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen streefde ik naar het toe-eigenen van een gezonde levensstijl. De zoektocht naar de perfecte balans tussen bewegen en voeding leidde tot het volgen van diverse sportopleidingen en het werken als sportinstructeur op verschillende sportscholen en fitnesscentra. Als sportinstructeur ben ik gaan inzien dat met persoonlijke aandacht en maatwerk de doelen van klanten veel beter en sneller bereikt worden.

Persoonlijke aandacht kan het verschil maken en daardoor ben ik Personal Trainer geworderden.

Persoonlijke aandacht kan het verschil maken en daardoor ben ik Personal Trainer geworderden. De opleiding tot Personal Coach heb ik onder andere gevolgd bij mental coach Christophe Lehoux. Door mijn jarenlange ervaring in verschillende sporttechnieken, kennis over voeding en mijn motiverende houding worden de doelen behaald!

Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken?

MEER WETEN OVER EMINA?

MEER WETEN OVER GUL?

GENETIC PERSONAL TRAINER

Gul

Sporten heb ik echt met de paplepel meegekregen. Mijn vader was voetbaltrainer en hij heeft me ook kennis laten maken met de sport boksen. Eerst vanaf de zijlijn en niet veel later stond ik naast hem ook als trainer. Sporten en coachen zijn altijd mijn passies geweest. Tijdens mijn opleiding op de politieacademie is dit alleen maar meer geworden. Ik hou ervan om mensen hun grenzen te laten verleggen.
Ik heb diverse sport- en coachingsopleidingen met succes gevolgd, waaronder die voor Personal Trainer.

Ik hou ervan om mensen hun grenzen te laten verleggen.

Tijdens een van de opleidingen kwam ik Emina tegen en dit heeft geleid tot het ontstaan van BEACHFIT Personal Training. Om onze manier van personal training een extra dimensie te geven en om ons te onderscheiden van de rest hebben wij in 2016 de opleiding tot Genetic Personal Trainer gevolgd. Met deze extra kennis kunnen wij met een simpele test de genetische waarden bepalen qua voeding, training, blessures en hersteltijd van een persoon. Hierdoor worden de doelen nog beter en sneller bereikt.