Ons Team

Genetic Personal Trainer

Emina Yildirim

Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen streefde ik naar het toe-eigenen van een gezonde levensstijl. De zoektocht naar de perfecte balans tussen bewegen en voeding leidde tot het volgen van diverse sportopleidingen en het werken als sportinstructeur op verschillende sportscholen en fitnesscentra. Als sportinstructeur ben ik gaan inzien dat met persoonlijke aandacht en maatwerk de doelen van klanten veel beter en sneller bereikt worden.

Persoonlijke aandacht kan het verschil maken en daardoor ben ik Personal Trainer geworderden.

Persoonlijke aandacht kan het verschil maken en daardoor ben ik Personal Trainer geworderden. De opleiding tot Personal Coach heb ik onder andere gevolgd bij mental coach Christophe Lehoux. Door mijn jarenlange ervaring in verschillende sporttechnieken, kennis over voeding en mijn motiverende houding worden de doelen behaald!

emina-personal-trainer

Kickbokser en Gedreven Coach

Davi

Ik ben Davi, professioneel kickbokser en gedreven coach. Ik vind het vak fitness en de kunst van vechtsport schitterend omdat er tijdens de trainingen steeds meer van je wordt gevraagt en je opzoek laat gaan naar je eigen capaciteiten. Kom met mij een training doen en geniet van een geweldig gevoel niet alleen fysiek maar ook mentaal, tot dan!
davi-personal-trainer

Personal Trainer en Kickbocks Trainer

Rodney

Mijn naam is Rodney Immers 26 jaar en ik ben personal- en kickboks trainer bij Beachfit. Sporten is mijn passie. Ik doe aan kick/thaiboksen, hierin heb ik mij ontwikkeld tot professioneel kickbokser en ik probeer hier dagelijks nog steeds meer uit te halen. Het belangrijkste voor mij is om goed en fit in je vel te zitten! De reden waarom ik personal trainer ben geworden bij Beachfit is dat ik graag mensen wil helpen hun doelen te bereiken en ze te stimuleren om fitter en gezonder te gaan leven! Kracht en cardiotrainingen zijn belangrijk maar wil je wat meer afwisseling tijdens jou training dan neem ik je graag mee om de combinatie met boksen of kickboksen uit te proberen. Mijn enthousiasme zal je zeker helpen om het uiterste uit jezelf te halen. Dus maak snel een afspraak zodat we samen aan jou doel kunnen gaan werken!

Naast dit sportieve leven ben ik ook nog eigenaar van een tattoo studio dat is mijn tweede passie!