SNELLER UW DOEL BEREIKEN?

Personal Training

BEACHFIT staat voor meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van PERSONAL TRAINING & VOEDINGSADVIES. Maatwerk, persoonlijke aandacht en resultaatgerichtheid dat is waar wij voor staan.
Heb jij ieder jaar weer het goede voornemen om meer te gaan sporten? Wil je afvallen? Je conditie verbeteren? Spiermassa opbouwen? Lukt het je maar niet om je streefgewicht te bereiken? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt?
Personal training komt in dergelijke gevallen goed van pas. Wij van BEACHFIT helpen jou om volgens methode EAT EXERCISE BELIEVE, daadwerkelijk je doelen te behalen. Wij halen je uit je comfortzone en zorgen dat jij boven je grenzen gaat.

Wil je liever niet alleen maar met een vriendin/vriend of een kleine groep trainen?

Fit en krachtig

Kom in vorm! Voel je fit in een strakker lichaam met een op maat gemaakt krachttraining programma

Voeding

Beachfit maakt je bewust van wat je eet. We helpen je gezonde keuzes te maken op basis van je gewoonte

Lifestyle

Het belangrijkste is om de balans terug te vinden en te behouden. Beachfit helpt jou daarbij.

Persoonlijk Plan

Ieder persoon is uniek daarom wordt elk plan op maat gemaakt

Jouw doel is onze missie!

Aan de hand van jouw wensen en doelen gaan we aan de slag!
Afvallen

Voor blijvende resultaten start nu met effectief en gezond afvallen.

VOOR WIE IS PERSONAL TRAINING?

Voor iedereen

Personal training is voor een ieder geschikt. Er wordt te allen tijde rekening gehouden met de capaciteiten en het streven van de cliënt. Daarom richten wij ons niet tot één type cliënt.

Elke individu die graag aan zijn/haar gezondheid wil werken en hierbij begeleid wenst te worden, elk bedrijf dat fitter personeel wenst en sporten wil stimuleren bij het personeel en (top-) sporters die hun prestatie wensen te verbeteren, zijn van harte welkom!

EAT EXERCISE BELIEVE

Onze Methode

De gehanteerde methode van EAT EXERCISE BELIEVE is de functionele training. Hierbij staat de intensiteit van de training centraal. Functionele training eist het gebruik van eigen lichaamsgewicht en materiaal dat het hele lichaam uitdaagt.

Omdat meerdere spiergroepen tegelijk getraind worden, vergt dit van de sporter een intense inspanning. Spierkracht en conditie kan hierdoor razendsnel bevorderd worden en er is sprake van een langdurige vetverbranding. Zelfs na de training.

Core Training

Draaien lopen zitten optilen opstaan doe je met behulp van je core spieren. De core is de kern van je lichaam waardoor je je kracht uithaalt.

Spieropbouw

Met krachttraining geef je het lichaam weer opnieuw vorm. Dat betekent dus strakkere contouren en een goedgebouwd silhouet dat mooi in proportie is.

HIIT Training

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een workout met intervallen van hoge intensiteit afgewisseld met korte periodes van rust. Hiermee verbrand je flink wat calorieën.

Outdoor Fitness

De grootste sportschool voor natuurliefhebbers, bouw je conditie op met een goede dosis zuurstof en energie.

Bokstraining

Door bokstraining word je fysiek en mentaal sterker. Als je bokst train je je hele lichaam, waardoor je zult merken dat je sterker wordt en mentaal zelfverzekerder.

Cardio Training

Cardiotraining (letterlijk ‘harttraining’) brengt fitnessactiviteiten samen die de hartspier activeren om het te trainen en zo het cardiovasculaire en cardio-respiratoire systeem te versterken.

GEZONDER EN FITTER LICHAAM

Waarom Personal Training?

Wil je afvallen, spieren opbouwen of je conditie verbeteren? Heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wij helpen jou om op een gezonde manier je doelen te behalen. Wij halen je uit je comfort zone en zorgen dat jij boven je grenzen gaat.

​Je resultaten worden bijgehouden in de Virtuagym-program app zodat je je voortgang en groei kunt volgen. Je trainingsprogramma en voedingsadvies wordt maandelijks waar nodig aangepast. Resultaten behaal je bij ons!

PERSOONLIJK PROGRAMMA

TRAINEN MET PROFESSIONALS

DOELSTELLINGEN BEHALEN

MOTIVATIE

RESULTAAT GERICHT

GRENZEN VERLEGGEN

VOEDINGSADVIES

GEZONDE LEEFSTIJL

FITTER LICHAAM