Personal Training

Personal training focust op efficiëntie. Met personal training kan jij jouw doelen sneller behalen. De experts van beachfit.nl zullen alles op alles zetten zodat jij ook echt je doelen kan behalen. Dat is ook een van de specialiteiten van beachfit.nl. Jij zal de volledige focus krijgen van de trainer waar je mee samenwerkt. In onze gloednieuwe ruimte hebben we een scala aan apparatuur wat ervoor zorgt dat jouw training zo effectief mogelijk verloopt. Met personal training hebben we de doelen van honderden tevreden klanten gerealiseerd. Door middel van onze personal training technieken toe te passen zal jij zeker je doelen behalen. Wil jij spiermassa  opbouwen? Of wil jij juist afvallen dan is de dienst ‘’personal training’’ van Beachfit ideaal voor jou!

Personal training studio 

Doelen behalen vergt maatwerk. Elke klant heeft een ander doel. En dat is ook waar onze trainers op focussen. Als jij je aanmeldt bij Beachfit zullen wij jouw trainen in onze gloednieuwe ruimte in Den Haag. Of je nu je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, voor elk doel stellen wij een plan met jou op. De service van Beachfit biedt de juiste oplossing. Dat is ook een van de redenen waarom onze klanten tevreden zijn. Wij boeken resultaat. Om het uiterste te bereiken is de nazorg van personal training ook erg cruciaal. Wij helpen jou ook bijvoorbeeld met voedingsadvies. 

Contact

Wilt je nou meer hierover komen te weten of heb jij overige vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Je kunt ons ook telefonisch bereiken voor eventuele vragen of suggesties. We hebben twee locaties, in Delft en in Den-Haag. Je kunt bij ons verschillende pakketten aanschaffen voor meer informatie klik hier. We hebben ook een Facebook pagina voor je om je up to date te houden met alles wat we doen.