FILOSOFIE

1. EAT

Stap 1, is meten, wegen en het in kaart brengen van je eet- en leefgewoontes. Op basis hiervan stellen we de doelen vast en wordt een trainingsstrategie en een voedingsschema opgesteld.

personal-training-beachfit-den-haag
personal-training-beachfit-den-haag

2. EXERCISE

Stap 2, de conditie wordt getest en de resultaten hiervan bepalen de inhoud en intensiteit van de training. Bij de trainingen staat Functional Training centraal. Functional Training houdt in dat bij het trainen van de diverse oefeningen geleerd wordt om met het eigen lichaam om te gaan in al zijn vormen van beweging. Trekken, duwen, opstaan, bukken maken deel uit van de alledaagse bewegingen. Hoe dichter de training bij de dagdelijkse taken komt hoe groter het voordeel! We maken gebruik van KRACHTTRAINING, BOKSTRAINING, HITT TRAINING, CORE TRAINING, ROPE TRAINING, BOOT CAMP etc. Omdat door deze manier van trainen meerdere spiergroepen tegelijk getraind worden, vergt dit een intense inspanning. Grenzen worden continu verlegd. Spierontwikkeling, spierkracht en conditie worden hierdoor razendsnel bevorderd. Hoe meer spieren ontwikkeld zijn, hoe strakker het lichaam wordt en de vetverbranding ook toeneemt. Ook de after burn (het verbranden van vet na het sporten) gaat langer door als de spieren beter ontwikkeld zijn.

3. BELIEVE

Stap 3, we zetten alles op alles in om de doelen te bereiken. De voortgang en groei zijn te volgen via de Virtuagym-program app. Het trainingsprogramma en voedingsadvies worden maandelijks geëvalueerd en waar nodig aangepast. Strakke resultaten, daar gaan we voor!
personal-training-beachfit-den-haag