Personal training Den Haag

Beachfit, gevestigd in Den Haag, biedt personal training met de nadruk op fitnesscoaching en gezondheidswelzijn. De toegewijde personal trainers van Beachfit in Den Haag zorgen voor individuele begeleiding om fitnessdoelen te bereiken. Deze service gaat verder dan traditionele fitnessprogramma’s door rekening te houden met de specifieke behoeften van de lokale bevolking. Hierbij wordt functionele training en de mogelijkheid van groepstraining aangeboden. Beachfit richt zich niet alleen op fysieke fitheid, maar biedt ook deskundig advies en begeleiding op het gebied van voeding, wat cruciaal is voor een gezonde levensstijl. Of je nu streeft naar kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies of algemeen welzijn, Beachfit in Den Haag levert op maat gemaakte programma’s om jouw fitnessdoelen te realiseren en een actieve levensstijl te omarmen.

WAAROM BEACHFIT?

Personal training Den Haag volgens onze unieke aanpak op maat

Personal training in Den Haag volgens onze unieke aanpak op maat betekent dat we ons richten op jouw fitnessdoelen en welzijn. Onze deskundige personal trainers, met diepe kennis van functionele training en voedingsadvies, zorgen voor individuele fitnesscoaching die is afgestemd op jouw behoeften. Of je nu in Den Haag woont of werkt, onze service brengt de voordelen van een persoonlijke trainer dichterbij, met aandacht voor zowel persoonlijke training als groepstraining. We begrijpen dat gezondheid en welzijn niet één maat voor iedereen is, en daarom werken we samen om een plan te ontwikkelen dat specifiek is voor jou, zodat je je beste zelf kunt bereiken.

Personal training Den Haag

Personal training volgen bij Dutch Fitness Award winnaar Beachfit!

Nu heb je de kans om personal training te volgen bij Beachfit in Den Haag, een drievoudige winnaar van de Dutch Fitness Award in 2018, 2019 en 2020. Deze prestigieuze onderscheiding erkent hun voortdurende toewijding aan excellentie in de fitnessbranche, en jij kunt daar nu van profiteren. Beachfit heeft bewezen dat ze niet alleen lokaal in Den Haag, maar ook op provinciaal en landelijk niveau erkenning verdienen voor hun voortdurende inspanningen en toewijding aan het bieden van hoogwaardige fitnessdiensten. Kies voor Beachfit en maak gebruik van hun bewezen succes en expertise in personal training om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Groepsfoto Personal Trainer Dutch Fitness Award Winnaar

Wie verzorgt de personal training in Den Haag?

rodney-personal-trainer

Personal Trainer en Kickbocks Trainer

RODNEY

 
Mijn naam is Rodney Immers 26 jaar en ik ben personal- en kickboks trainer bij Beachfit. Sporten is mijn passie. Ik doe aan kick/thaiboksen, hierin heb ik mij ontwikkeld tot professioneel kickbokser en ik probeer hier dagelijks nog steeds meer uit te halen
emina-personal-trainer

Genetic Personal Trainer


EMINA YILDIRIM


Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen streefde ik naar het toe-eigenen van een gezonde levensstijl. De zoektocht naar de perfecte balans tussen bewegen en voeding leidde tot het volgen van diverse sportopleidingen en het werken als sportinstructeur op verschillende sportscholen en fitnesscentra. Als sportinstructeur ben ik gaan inzien dat met persoonlijke aandacht en maatwerk de doelen van klanten veel beter en sneller bereikt worden.

davi-personal-trainer

Kickbokser en Gedreven Coach

 

DAVI


Ik ben Davi, professioneel kickbokser en gedreven coach. Ik vind het vak fitness en de kunst van vechtsport schitterend omdat er tijdens de trainingen steeds meer van je wordt gevraagt en je opzoek laat gaan naar je eigen capaciteiten. Kom met mij een training doen en geniet van een geweldig gevoel niet alleen fysiek maar ook mentaal, tot dan!

Unieke aanpak, unieke resultaten: Overtref jezelf!

Onze personal training in Den Haag is gericht op het inspireren en begeleiden van jou naar uitzonderlijke prestaties. Bij ons geloven we in de kracht van maatwerk en een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Onze ervaren personal trainers combineren fitnesscoaching, functionele training en voedingsadvies om jouw unieke behoeften en doelen aan te pakken. Of je nu werkt aan kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies of algemeen welzijn, onze toegewijde trainers zullen je op de juiste weg zetten. Als winnaar van de Dutch Fitness Award in 2018, 2019 en 2020 hebben we bewezen dat we bovenaan staan in onze branche. Kies voor onze unieke aanpak en ervaar zelf de unieke resultaten die we samen kunnen bereiken. Kom naar Den Haag en ontdek hoe je jezelf kunt overtreffen.

Hoe gaan onze trainers te werk?

  1. Intake en Doelen Stellen: Onze aanpak begint met een uitgebreide intake. We luisteren aandachtig naar jouw fitnessdoelen, gezondheidsachtergrond en eventuele specifieke behoeften. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van waar je naartoe wilt en wat jouw unieke behoeften zijn.

  2. Persoonlijk Plan Ontwerpen: Gebaseerd op de informatie uit de intake, ontwerpen we een persoonlijk trainings- en voedingsplan dat volledig is afgestemd op jou. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, af wilt vallen, je conditie wilt verbeteren, of specifieke gezondheidsdoelen hebt, ons plan is op maat gemaakt voor jouw behoeften.

  3. Trainingssessies: Onze getalenteerde trainers begeleiden je in de fitnessruimte, waar je een scala aan effectieve en doelgerichte oefeningen zult uitvoeren. Onze focus ligt op functionele training, waarbij we de nadruk leggen op het verbeteren van jouw algehele fysieke prestaties en het bereiken van je doelen.

  4. Voedingsadvies: Naast training, geven we je voedingsadvies om ervoor te zorgen dat je jouw doelen kunt bereiken. We helpen je bij het maken van gezonde voedingskeuzes en kunnen zelfs een specifiek voedingsplan opstellen om je te helpen bij het behalen van jouw doelstellingen.

  5. Voortdurende Evaluatie en Aanpassing: Onze trainers blijven nauw met je samenwerken en evalueren regelmatig je voortgang. Als dat nodig is, passen we je trainings- en voedingsplan aan om ervoor te zorgen dat je op de goede weg blijft naar het overtreffen van je doelen.

Met deze stapsgewijze benadering zorgen we ervoor dat onze klanten op een effectieve en efficiënte manier hun fitnessdoelen bereiken en zichzelf kunnen overtreffen.

Stappenplan personal training Beachfit

Personal training Den Haag resultaten & ervaringen van onze klanten!

personal-trainer-before-after-beachfit-10
personal-trainer-before-after-beachfi-1
personal-trainer-before-after-beachfit-9
bf_pre-after_5
G Venekamp
G Venekamp
Zeer tevreden!
Lees verder
Sinds 1 juni train ik bij Emina en ik ben erg tevreden over haar als PT-er. Bij de intake luistert ze goed naar je doelstellingen en wat je wil bereiken. Ze kijkt mee (als je dat wil) op je eetpatroon en geeft hierin goede adviezen. Emina kijkt erg goed naar je houding en corrigeert net zo lang tot je de oefening goed uitvoert. In mijn geval zijn we rustig begonnen om te kijken of er geen blessures zouden ontstaan en nu gaan we los 🙂 Ik beveel Emina van harte aan, ze is echt heel erg goed!
Tamara Vd
Tamara Vd
Aanrader!
Lees verder
Op aanraden van een vriend ben ik 1 jaar geleden begonnen met sporten bij Emina. Dit had ik veel eerder moeten doen, Emina denkt met je mee, luistert naar je, is zorgvuldig en maakt op maat voedingsschema's klaar. In een jaar is mijn hele lichaam veranderd maar ook mijn lifestyle. Ik eet bewuster en ben mijn lichaam leren kennen. Ik raad Beachfit zeer aan. Emina en Gül zijn echt toppers. Ik ben ruim 12 kilo afgevallen en op mijn ideale gewicht gekomen en blijf ook op mijn gewicht. Geen jojo meer! Heerlijk! liefs TamaraEmina kijkt erg goed naar je houding en corrigeert net zo lang tot je de oefening goed uitvoert. In mijn geval zijn we rustig begonnen om te kijken of er geen blessures zouden ontstaan en nu gaan we los 🙂 Ik beveel Emina van harte aan, ze is echt heel erg goed!
Olivia Lombardi
Olivia Lombardi
Lees verder
Ik ben in maart 2018 begonnen met personal training bij Emina van Beachfit! Voordat ik begon had ik al goede verhalen gehoord. Uiteindelijk nam ik de stap om een afspraak in te plannen voor een intake. Dit beviel zo goed dat we gelijk mijn trainingen hadden vastgelegd in de agenda. Het begin was er! En jeetje zeg wat een start zeg. Na de eerste paar weken gingen de kilo’s eraf. Na twee maanden herkende ik mij zelf niet meer terug in de spiegel. Op mijn werk, mijn collega’s mijn vrienden kennissen iedereen had het over mijn verandering. Inderdaad ik was van buiten maar ook meer van binnen veranderd. Ik liep rechterop en ik moet zeggen, meer dan zelfverzekerder dan ooit. Ik ben zo blij met mijn huidige shape en mijn trainingen. De trainingen zijn nooit saai. Ik leer iedere keer ook wat nieuws. Qua voeding, heb ik ook heel wat tip en trucs geleerd. Ik geniet van elke schema en gerecht. Heerlijk gewoon! Emina is echt een kei in haar vak. Beachfit is een aanrader, ik raad het iedereen aan om hier te trainen!
Roy Jautze
Roy Jautze
Top resultaat
Lees verder
Ik heb in maart een maand lang twee keer per week bij Emina getraind. Met haar personal training heb ik mijn lichaam echt een stap zien maken en ik ben dan ook enorm tevreden over het trainingstraject dat we samen hebben doorlopen. De trainingen zijn afwisselend en daarmee nooit saai. Emina leert je daarnaast de juiste techniek voor iedere oefening, helpt bij het verbeteren van je houding, geeft voedingsadvies en “stretcht” je op een fijne manier, wat uiteindelijk tot een mooi eindresultaat leidt. Echt een topper dus, en iemand die ik je zeker als personal trainer kan aanbevelen!
Serina Elahi
Serina Elahi
Toppers
Lees verder
Super trainers! Met Emina heb ik vooruitgang geboekt op het krijgen van een gezonde levenstijl, mijn conditie is verbeterd en ik ben aan het afvallen. De trainingsessies zijn leuk, afwisselend en op maat gemaakt, voor mij is dat een combinatie van functioneel trainen met Emina en kickboksen met Davi. Ze motiveren je om het uiterste uit je training te halen. Tijdens de intake neemt Emina de tijd om goed te luisteren naar waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Ze focust ook op je mindset en zet in op blijvend resultaat. Ze is een goede motivator en support. Ook tijdens de lockdown zorgt ze ervoor dat ze je verder kan coachen. Topper!
Previous
Next

Bekend van het AD

Beachfit is met trots bekend van het Algemeen Dagblad (AD), een van de meest toonaangevende nieuwspublicaties in Nederland. Onze voortdurende inzet voor uitmuntendheid en onze indrukwekkende prestaties in de fitnessbranche hebben de aandacht getrokken van deze gerespecteerde nieuwsbron. Als winnaar van de Dutch Fitness Award in 2018, 2019 en 2020, hebben we laten zien dat we bovenaan staan in onze branche, en het AD benadrukt onze toewijding aan het delen van fitnesskennis en succesverhalen met een breder publiek. We zijn verheugd dat we deze erkenning hebben gekregen en blijven ons inzetten om onze klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en zichzelf te overtreffen.

Blijf op de hoogte van onze personal trainers

Blijf op de hoogte van onze ervaren personal trainers door ons te volgen op Facebook en Instagram. Onze social media kanalen zijn een waardevolle bron van fitnessinspiratie en -advies. Hier delen onze deskundige trainers regelmatig nuttige tips en tricks voor het verbeteren van jouw training en het behalen van jouw fitnessdoelen. Daarnaast vind je op onze pagina’s indrukwekkende ‘before and after’-resultaten van tevreden klanten, die de transformatie laten zien die mogelijk is met Beachfit. Of je nu op zoek bent naar nieuwe oefeningen, voedingsinzichten of motivatie, onze social media-kanalen zijn de plek om te zijn. Volg ons vandaag nog en blijf op de hoogte van alles wat Beachfit te bieden heeft!