Personal Trainer

Wanneer jij je aanmeldt voor personal training, wat kan je dan verwachten? De meeste personal trainers bieden een eerste consult om jouw fitnessdoelen te bespreken en jouw huidige lichamelijke conditie te beoordelen. Tijdens dit consult zal de personal trainer ook je medische geschiedenis bekijken en vragen naar eventuele blessures of gezondheidsproblemen die jij mogelijk hebt. Deze informatie is belangrijk om voor jou een veilig en effectief trainingsprogramma op te stellen.

WAAROM BEACHFIT?

Personal Trainers bij beachfit

Wij bij Beachfit kunnen ons een van de beste personal trainers noemen want we hebben namelijk de Dutch Fitness award 3 keer op rij gewonnen, namelijk in 2018, 2019 en 2020. Dus zoek jij nou nog een  professionele personal trainer? Kom dan naar Beachtfit. Wij hebben bij Beachfit twee locaties, namelijk een in Delft en een in Den Haag. Ons personal trainer team bestaat uit: Emina, Davi en Rodney. Elk van deze personal trainer hebben ervaring in het vak dus ze weten waar ze mee bezig zijn en ze doen niet zomaar iets. Heb jij dus interesse in een personal trainer? Kom dan naar Beachfit en start vandaag nog met een van onze pakketten.

 

Hoe ziet personal training eruit bij Beachfit?

Tijdens de personal training sessie zal de personal trainer je de oefeningen uitleggen die je zult doen en hoe je ze correct moet uitvoeren. Hij of zij zal ook tips geven voor elke oefening, zodat je de workout zo uitdagend of gemakkelijk kunt maken als je zelf wilt. Je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen over de oefeningen of je persoonlijke trainingsprogramma.

Aan het einde van elke persoonlijke trainingssessie, zal de personal trainer je een korte samenvatting geven van wat je tijdens de sessie hebt gedaan en je instructies geven voor de volgende sessie. Hij of zij zal je ook de nodige aanpassingen van jouw programma aanraden op basis van je vooruitgang.

Als je vragen of twijfels hebt over jouw personal training programma, bespreek ze dan met je personal trainer. Hij of zij zal je graag helpen.

Ervaren personal trainer

Als je op zoek bent naar een ervaren personal trainer, zoek dan naar iemand die gecertificeerd is door een gerenommeerde organisatie. De personal trainer moet ook ervaring hebben met mensen die dezelfde fitnessdoelen hebben als jij. Vraag hier dan ook gerust naar aangezien dit ook motiverend is om jouw doelen na te streven.

 

Personal trainer

Hoe kan personal training jou helpen?

Personal training is nuttig voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau. Als je voor het eerst traint, kan personal training jou helpen de juiste manier van trainen aan te leren en realistische doelen te stellen. Als je al actief bent, kan personal training je helpen jouw workouts naar een hoger niveau te tillen. In beide gevallen , kan personal training je helpen betere resultaten te bereiken in een kortere tijd.

Contact

Wil jij nou meer weten over onze personal trainers of heb jij overige vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Je kunt ons ook telefonisch bereiken voor eventuele vragen of suggesties. We beschikken over twee locaties, een in Delft en een in Den-Haag. Je kunt bij ons verschillende pakketten aanschaffen voor meer informatie klik hier. We hebben ook een Facebook pagina waar je up to date kan blijven over onze werkzaamheden.