GENETIC PERSONAL TRAINER

Emina Yildirim

Emina Yildirim heeft van jongs af aan geleerd hoe ze haar dromen kon verwezenlijken. Haar aandacht ging voornamelijk uit naar het toe-eigenen van een gezonde levensstijl bestaande uit voldoende beweging gecombineerd met een bevredigend eetpatroon. Hiervoor heeft ze na een succesvolle afronding van haar opleiding communicatiewetenschappen zich begeven aan diverse sportopleidingen gepaard met een functie als begeleider op verschillende sportscholen en fitnesscentra.

Het kan altijd beter!

Alhoewel Yildirim met veel plezier de bezoekers van deze druk bezochte instituten te hulp stond, waren de commerciële ideologieën en de gebrekkige aandacht voor individuele begeleiding de grootste gebreken die zij ervoer gedurende haar loopbaan. Het is immers altijd een doel van Yildirim geweest om degenen die om hulp vragen voldoende persoonlijke begeleiding te verschaffen waarbij financiële eisen geen belemmering zouden veroorzaken.

Om haar werkervaring en haar opleidingen te verrijken heeft Yildirim diverse certificaten behaald onder begeleiding van de beroemde Franse mental-coach Christophe Lehoux ter bevordering van haar functie als personal trainer. Met haar jarenlange ervaring in verschillende sporttechnieken, dieet programma’s en diverse concepten die gewichtsverlies, spierkracht versterking en opbouw van spiermassa stimuleren, is ze in staat gesteld om haar eigen concept EAT EXERCISE BELIEVE te introduceren. Met dit concept weet ze in het heden vele cliënten met diverse wensen te begeleiden in haar privé sportstudio die ze onlangs heeft geopend in Delft.

De motiverende houding van Yildirim die het Nederlands met een Frans accent weet te vervaardigen, heeft tot op heden ervoor gezorgd dat velen met de dag dichter bij hun streven komen. Yildirim gelooft er immers in dat er geen genoegen genomen moet worden met goed. Het kan volgens haar altijd beter!

Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken?

MEER WETEN OVER EMINA?

MEER WETEN OVER GUL?

GENETIC PERSONAL TRAINER

Gul

Sporten heb ik echt met de paplepel meegekregen. Mijn vader was voetbaltrainer en ik voetbalde en bokste al vrij jong. Stond later naast hem, de jongens te trainen, op het voetbalveld. Ik vond het geweldig. Vaak daagde mijn vader, de jongens uit, om tegen mij te voetballen of om de bal hoog te houden. Als ik de jongens in maakte kon mijn dag niet meer stuk.

Sporten en coachen zijn mijn passie

Op mijn 20e werd ik politieagent. Tijdens mijn opleiding op de politieacademie heb ik diverse interne specialistische opleidingen gevolgd. Het sporten en vooral mensen motiveren vond ik boeiend om te doen. Vooral als ik zag dat een onzeker persoon wat zekerder van zich zelf werd. Ik heb hierop mijn diploma tot Personal Trainer behaald.

Tijdens de opleiding kwam ik Emina tegen. Wij zijn toen samen onze ideeën gaan uitvoeren. Daarnaast hebben wij nog een opleiding in 2016 gevolgd om personal training een extra dimensie te geven en om ons te onderscheiden van de rest. Namelijk de opleiding tot Genetic Personal Trainer. Dit houd in dat met een simpele test uw genetische waarden bepaald word. Wij weten dan wat jouw vingerafdruk is qua voeding, trainen, herstel en blessures. Fin de la discussion.