Personal trainer Den Haag

Zoek jij een personal trainer Den Haag? Kom dan naar Beachfit. Een van onze twee  locaties van Beachfit bevindt zich in Den Haag. Wij willen er bij Beachfit voor zorgen dat jij jouw doelen haalt met jouw lichaam. Dus wil jij graag meer conditie opbouwen? Of wil jij liever meer spiermassa kweken? Wij helpen jouw doelen te behalen. Ons pand is gevestigd in Ypenburg, Den Haag. Dus woon jij nu in Den Haag en zoek jij een professionele personal trainer Den Haag? Kom dan naar Beachfit en hopelijk tot snel!

Locatie Den Haag

Hoe vind je de juiste personal trainer Den Haag?

Wanneer jij op zoek bent naar een personal trainer Den Haag, is het belangrijk dat je iemand vindt die bij jou past. Personal trainers kunnen drastisch verschillen in termen van ervaring, deskundigheid en persoonlijkheid. Het is belangrijk dat jij iemand vindt bij wie jij je op je gemak voelt en die de nodige kennis en vaardigheden heeft om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken. Hier zijn er een paar tips over hoe jij de juiste personal trainer kunt vinden:

 • Vraag jou vrienden en familie of zij goede personal trainers in Den Haag kennen. Persoonlijke verwijzingen zijn een geweldige manier om je zoektocht te beginnen.

   

 • Doe wat onderzoek online. Er zijn veel websites waarop je personal trainers in Den Haag kunt vergelijken. Dit kan een handige manier zijn om de juiste voor jou te vinden.

   

 •  Maak kennis met verschillende personal trainers. Dit geeft je de kans om te zien of ze goed bij jou passen. Stel hen vragen over hun ervaring, deskundigheid en aanpak van de training.


Personal trainer Den Haag


Conditie trainen

Een van de redenen dat je voor personal training Den Haag kiest is misschien omdat je een betere conditie wilt gaan opbouwen. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. Het is natuurlijk fijn dat je goede conditie hebt. Zo kun je dan veel dingen gemakkelijker doen. Denk bijvoorbeeld het boodschappen halen op de fiets. Voor veel mensen is dit misschien al een zware en lastige opdracht. Wanneer je dat met een personal trainer Den Haag dit gaat opbouwen zul je ook zelf merken dat het allemaal een stuk makkelijker gaat. Wanneer je namelijk geen goede conditie hebt zul je ook zien dat je dingen gaat uitstellen of helemaal niet gaat doen. Het is natuurlijk nooit te laat om hier iets aan te gaan doen.

personal trainers zijn van topkwaliteit bij BeachFit

Snel en goed afvallen

Een ander ding waar veel mensen personal training Den Haag bij zoeken is om af te vallen. Gelukkig kunnen wij bij Beachfit hier ook bij helpen. Wij zullen dan samen met jou gaan kijken wat het beste voor jou zal werken en ook hoe we dit het meest efficiënt kunnen doen. Ook hebben wij natuurlijk allemaal verschillende methodes die we toepassen bij de trainingen. Deze methodes zullen dan uiteindelijk zorgen voor een nog beter en misschien ook wel sneller resultaat. Dat is natuurlijk ook precies waar je voor gaat sporten. Je wilt zo snel mogelijk resultaat zien. Vaak is het wel zo dat het tijd nodig gaat hebben. Het is natuurlijk niet dat je na een week sporten al meteen grote veranderingen gaat zien. Dit zal allemaal met de tijd gebeuren en op een gegeven moment zul je het doel behalen.

Wat kun je verwachten van jouw personal trainer Den Haag?

Als je de juiste personal trainer hebt gevonden, kun je geweldige resultaten verwachten! Personal trainers kunnen jou helpen om een verscheidenheid aan fitness doelen te bereiken, zoals:

 • Afvallen
 • Vergroten van spiermassa
 • Verbeteren van cardiovasculaire gezondheid
 •  Verminderen van stress
 • Verhogen van jouw energieniveau

   

Je personal trainer stelt samen met jou een persoonlijk trainingsprogramma op dat is afgestemd op jouw behoeften. Ze zullen je ook ondersteunen en motiveren om je aan het programma te houden. Dus als je klaar bent om je beter te gaan voelen, neem dan vandaag nog contact op met Beachfit een personal trainer in Den Haag!

Instructeur tijdens het sporten in Den Haag

Veel mensen vinden sporten wel leuk maar weten niet hoe ze een bepaalde oefening moeten uitvoeren of hebben geen motivatie. Daar hebben wij bij Beachfit iets voor, namelijk drie geweldige sport instructeurs. Bij beachfit werken we samen met: Emina, Davi en Rodney, deze sport instructeurs zijn bereid tot het uiterste te gaan voor jou en jouw sportdoelen. Dus heb je nou interesse in een sportinstructeur? Kom dan naar Beachfit. 

Bij Beachfit kan je nu ook proeflessen aanvragen om te kijken of het iets voor jou is.

Voeding

Ook voeding is natuurlijk erg belangrijk wanneer je aan het sporten bent. Dit geldt dan niet alleen voor afvallen, maar ook voor spiermassa bouwen. Wanneer je aan het sporten bent heeft je lichaam natuurlijk ook weer bouwstoffen nodig om helemaal aan te sterken en dus ook sterker te worden. Gelukkig zal onze personal trainer Den Haag hier ook bij helpen. Zo zal er een heel voedingsschema worden opgesteld. Hier moet je je dan natuurlijk wel aan houden. Doe je dit niet dan zul je ook zien dat het allemaal niet gaat opschieten. Zo moet je dus niet te veel eten en ook niet de verkeerde dingen, maar je moet ook absoluut niet te weinig gaan eten. Zoals net is gezegd heeft je lichaam wel de nodige stoffen nodig om weer helemaal te herstellen na het sporten. Krijg je deze niet binnen dan zal de voortgang ook tegen vallen.

personal training in Den Haag

Meten is weten

Als je dan bij ons komt voor personal training Den Haag dan zullen wij natuurlijk ook alles nauwkeurig bijhouden. Het begint allemaal met een nulmeting natuurlijk. Zo zullen we dus je gewicht noteren, het vetpercentage en ook de omvang van je buik bijvoorbeeld. Met deze informatie kunnen we dan zien bij het volgende weegmoment of het allemaal in de goede richting gaat. Ook worden de eetgewoontes genoteerd. Iedereen weet natuurlijk dat het goed is om drie maaltijden per dag te eten, maar dan moet je wel de juiste dingen eten. Ook zul je dan de lekkernijen moeten laten staan. Deze zitten namelijk bomvol met suiker en dat is je grootste vijand, helemaal als je personal trainer Den Haag inschakelt om te gaan afvallen. Dit betekent natuurlijk niet dat je helemaal niks meer mag eten. Er zullen ook meer dan genoeg andere dingen zijn die je dan wel mag eten. Ook zal je conditie worden gemeten. Dan weten we ook meteen hoeveel je aan kan en kunnen we ook zien of hier vooruitgang in zit en of je dan dus meer aankunt.

De verschillende trainingen

Natuurlijk maken we ook gebruik van verschillende soorten trainingen met personal training Den Haag. Dit biedt ook de nodige variatie voor jou zodat het ook leuk blijft. Zo hebben we bijvoorbeeld bootcamp, boks training, krachttraining, core training en nog veel meer. Al deze dingen zullen we je dan ook helemaal uitleggen hoe je dit het beste kunt gaan doen. Natuurlijk worden er dan ook doelen gesteld die je moet gaan halen. Dit doe je dan niet alleen, hier komen wij je dan juist bij helpen. Wij zullen deze doelen samen met jou opstellen en dan natuurlijk ook samen met jou behalen. Iets wat veel mensen vaak wel weten is dat spieren die goed ontwikkeld zijn ook zorgen voor een strak lichaam. Dat is natuurlijk ook de reden dat veel mensen sporten, maar wat vele mensen niet weten is dat goed getrainde spieren ook nog vet verbranden nadat je klaar bent met sporten. Dit heet de afterburn. Daarom is het ook weer belangrijk dat je goed uitrust en dus ook gezond eet. In het schema staat niet alleen wat je allemaal mag eten, maar ook wanneer. Zo kun je dus precies inplannen wanneer je moet eten. Zo zul je na het eten ook iets moeten eten zodat je lichaam meteen kan beginnen met het herstellen. Dit is vooral heel erg belangrijk wanneer je spiermassa wilt groeien!

Contact

Wil jij nou meer weten over personal trainer Den Haag of heb jij overige vragen? Stuur dan een mail naar info@beachfit.nl. Je kunt ons ook telefonisch bereiken voor eventuele vragen of suggesties. We beschikken over twee locaties, een in Delft en een in Den-Haag. Je kunt bij ons verschillende pakketten aanschaffen voor meer informatie klik hier. We hebben ook een Facebook pagina waar je up to date kan blijven over onze werkzaamheden.