Personal trainer Den Haag

Zoek jij een personal trainer Den Haag? Kom dan naar Beachfit. Een van onze twee  locaties van Beachfit bevindt zich in Den Haag. Wij willen er bij Beachfit voor zorgen dat jij jouw doelen haalt met jouw lichaam. Dus wil jij graag meer conditie opbouwen? Of wil jij liever meer spiermassa kweken? Wij helpen jouw doelen te behalen. Ons pand is gevestigd in Ypenburg, Den Haag. Dus woon jij nu in Den Haag en zoek jij een professionele personal trainer Den Haag? Kom dan naar Beachfit en hopelijk tot snel!

Locatie Den Haag

Wanneer jij op zoek bent naar een personal trainer Den Haag, is het belangrijk dat je iemand vindt die bij jou past. Personal trainers kunnen drastisch verschillen in termen van ervaring, deskundigheid en persoonlijkheid. Het is belangrijk dat jij iemand vindt bij wie jij je op je gemak voelt en die de nodige kennis en vaardigheden heeft om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken. Hier zijn er een paar tips over hoe jij de juiste personal trainer kunt vinden:

  • Vraag jou vrienden en familie of zij goede personal trainers in Den Haag kennen. Persoonlijke verwijzingen zijn een geweldige manier om je zoektocht te beginnen.
  • Doe wat onderzoek online. Er zijn veel websites waarop je personal trainers in Den Haag kunt vergelijken. Dit kan een handige manier zijn om de juiste voor jou te vinden.
  •  Maak kennis met verschillende personal trainers. Dit geeft je de kans om te zien of ze goed bij jou passen. Stel hen vragen over hun ervaring, deskundigheid en aanpak van de training.personal trainers zijn van topkwaliteit bij BeachFit

 

Voeding

Ook voeding is natuurlijk erg belangrijk wanneer je aan het sporten bent. Dit geldt dan niet alleen voor afvallen, maar ook voor spiermassa bouwen. Wanneer je aan het sporten bent heeft je lichaam natuurlijk ook weer bouwstoffen nodig om helemaal aan te sterken en dus ook sterker te worden. Gelukkig zal onze personal trainer Den Haag hier ook bij helpen. Zo zal er een heel voedingsschema worden opgesteld. Hier moet je je dan natuurlijk wel aan houden. Doe je dit niet dan zul je ook zien dat het allemaal niet gaat opschieten. Zo moet je dus niet te veel eten en ook niet de verkeerde dingen, maar je moet ook absoluut niet te weinig gaan eten. Zoals net is gezegd heeft je lichaam wel de nodige stoffen nodig om weer helemaal te herstellen na het sporten. Krijg je deze niet binnen dan zal de voortgang ook tegen vallen.

personal training in Den Haag

 

Personal trainer Den Haag met jarenlange ervaring!

Beachfit in Den Haag biedt de expertise van personal trainers met jarenlange ervaring. Onze trainers hebben een bewezen staat van dienst in het begeleiden van individuen naar hun fitnessdoelen, ongeacht hun niveau of behoeften. Met een schat aan ervaring begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften van elke klant en zijn we in staat om op maat gemaakte trainingsprogramma’s te bieden die effectieve resultaten opleveren. Onze toegewijde trainers zijn niet alleen experts in fitness, maar ook in motivatie en coaching, waardoor ze je kunnen inspireren om het beste uit jezelf te halen. Als je op zoek bent naar een personal trainer in Den Haag met een indrukwekkende achtergrond in de branche, dan ben je bij Beachfit aan het juiste adres.

Personal trainer Den Haag voor beginners en ervaren sporters

Beachfit, jouw personal trainer in Den Haag, verwelkomt zowel beginners als ervaren sporters met open armen. Of je nu een beginner bent die niet precies weet hoe het allemaal werkt, of een doorgewinterde sporter die vastloopt in zijn of haar fitnessroutine, wij zijn er voor jou. Bij Beachfit begrijpen we dat iedereen ergens moet beginnen, en dat is precies waar onze expertise van pas komt. Onze personal trainers zijn getraind om persoonlijke trainingsprogramma’s te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw fitnessniveau en doelen, ongeacht of je nu aan het begin van je reis staat of al een lange weg hebt afgelegd. We bieden deskundige begeleiding en motivatie om ervoor te zorgen dat je succes behaalt, ongeacht je achtergrond in sport en fitness.

Personal training volgen bij Dutch Fitness Award winnaar Beachfit!

Nu heb je de kans om personal training te volgen bij Beachfit in Rotterdam, een drievoudige winnaar van de Dutch Fitness Award in 2018, 2019 en 2020. Deze prestigieuze onderscheiding erkent hun voortdurende toewijding aan excellentie in de fitnessbranche, en jij kunt daar nu van profiteren. Beachfit heeft bewezen dat ze niet alleen lokaal in Rotterdam, maar ook op provinciaal en landelijk niveau erkenning verdienen voor hun voortdurende inspanningen en toewijding aan het bieden van hoogwaardige fitnessdiensten. Kies voor Beachfit en maak gebruik van hun bewezen succes en expertise in personal training om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Groepsfoto Personal Trainer Dutch Fitness Award Winnaar

Personal trainers in Den Haag

emina-personal-trainer

Genetic Personal Trainer


EMINA YILDIRIM


Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen streefde ik naar het toe-eigenen van een gezonde levensstijl. De zoektocht naar de perfecte balans tussen bewegen en voeding leidde tot het volgen van diverse sportopleidingen en het werken als sportinstructeur op verschillende sportscholen en fitnesscentra. Als sportinstructeur ben ik gaan inzien dat met persoonlijke aandacht en maatwerk de doelen van klanten veel beter en sneller bereikt worden.

G Venekamp
G Venekamp
Zeer tevreden!
Lees verder
Sinds 1 juni train ik bij Emina en ik ben erg tevreden over haar als PT-er. Bij de intake luistert ze goed naar je doelstellingen en wat je wil bereiken. Ze kijkt mee (als je dat wil) op je eetpatroon en geeft hierin goede adviezen. Emina kijkt erg goed naar je houding en corrigeert net zo lang tot je de oefening goed uitvoert. In mijn geval zijn we rustig begonnen om te kijken of er geen blessures zouden ontstaan en nu gaan we los 🙂 Ik beveel Emina van harte aan, ze is echt heel erg goed!
Tamara Vd
Tamara Vd
Aanrader!
Lees verder
Op aanraden van een vriend ben ik 1 jaar geleden begonnen met sporten bij Emina. Dit had ik veel eerder moeten doen, Emina denkt met je mee, luistert naar je, is zorgvuldig en maakt op maat voedingsschema's klaar. In een jaar is mijn hele lichaam veranderd maar ook mijn lifestyle. Ik eet bewuster en ben mijn lichaam leren kennen. Ik raad Beachfit zeer aan. Emina en Gül zijn echt toppers. Ik ben ruim 12 kilo afgevallen en op mijn ideale gewicht gekomen en blijf ook op mijn gewicht. Geen jojo meer! Heerlijk! liefs TamaraEmina kijkt erg goed naar je houding en corrigeert net zo lang tot je de oefening goed uitvoert. In mijn geval zijn we rustig begonnen om te kijken of er geen blessures zouden ontstaan en nu gaan we los 🙂 Ik beveel Emina van harte aan, ze is echt heel erg goed!
Olivia Lombardi
Olivia Lombardi
Lees verder
Ik ben in maart 2018 begonnen met personal training bij Emina van Beachfit! Voordat ik begon had ik al goede verhalen gehoord. Uiteindelijk nam ik de stap om een afspraak in te plannen voor een intake. Dit beviel zo goed dat we gelijk mijn trainingen hadden vastgelegd in de agenda. Het begin was er! En jeetje zeg wat een start zeg. Na de eerste paar weken gingen de kilo’s eraf. Na twee maanden herkende ik mij zelf niet meer terug in de spiegel. Op mijn werk, mijn collega’s mijn vrienden kennissen iedereen had het over mijn verandering. Inderdaad ik was van buiten maar ook meer van binnen veranderd. Ik liep rechterop en ik moet zeggen, meer dan zelfverzekerder dan ooit. Ik ben zo blij met mijn huidige shape en mijn trainingen. De trainingen zijn nooit saai. Ik leer iedere keer ook wat nieuws. Qua voeding, heb ik ook heel wat tip en trucs geleerd. Ik geniet van elke schema en gerecht. Heerlijk gewoon! Emina is echt een kei in haar vak. Beachfit is een aanrader, ik raad het iedereen aan om hier te trainen!
Roy Jautze
Roy Jautze
Top resultaat
Lees verder
Ik heb in maart een maand lang twee keer per week bij Emina getraind. Met haar personal training heb ik mijn lichaam echt een stap zien maken en ik ben dan ook enorm tevreden over het trainingstraject dat we samen hebben doorlopen. De trainingen zijn afwisselend en daarmee nooit saai. Emina leert je daarnaast de juiste techniek voor iedere oefening, helpt bij het verbeteren van je houding, geeft voedingsadvies en “stretcht” je op een fijne manier, wat uiteindelijk tot een mooi eindresultaat leidt. Echt een topper dus, en iemand die ik je zeker als personal trainer kan aanbevelen!
Serina Elahi
Serina Elahi
Toppers
Lees verder
Super trainers! Met Emina heb ik vooruitgang geboekt op het krijgen van een gezonde levenstijl, mijn conditie is verbeterd en ik ben aan het afvallen. De trainingsessies zijn leuk, afwisselend en op maat gemaakt, voor mij is dat een combinatie van functioneel trainen met Emina en kickboksen met Davi. Ze motiveren je om het uiterste uit je training te halen. Tijdens de intake neemt Emina de tijd om goed te luisteren naar waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Ze focust ook op je mindset en zet in op blijvend resultaat. Ze is een goede motivator en support. Ook tijdens de lockdown zorgt ze ervoor dat ze je verder kan coachen. Topper!
Previous
Next

Bekend van het AD

Beachfit is met trots bekend van het Algemeen Dagblad (AD), een van de meest toonaangevende nieuwspublicaties in Nederland. Onze voortdurende inzet voor uitmuntendheid en onze indrukwekkende prestaties in de fitnessbranche hebben de aandacht getrokken van deze gerespecteerde nieuwsbron. Als winnaar van de Dutch Fitness Award in 2018, 2019 en 2020, hebben we laten zien dat we bovenaan staan in onze branche, en het AD benadrukt onze toewijding aan het delen van fitnesskennis en succesverhalen met een breder publiek. We zijn verheugd dat we deze erkenning hebben gekregen en blijven ons inzetten om onze klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en zichzelf te overtreffen.