Personal training Rotterdam

Ontdek de kracht van personal training in Rotterdam bij Beachfit, waar we ons richten op jouw individuele behoeften en doelen. Onze ervaren personal trainers bieden fitnesscoaching en gezondheidsbegeleiding om je lichamelijke conditie naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar kracht- en conditietraining, voedingsadvies, functionele workouts, gewichtsbeheersing of spieropbouw, wij hebben de expertise om je te begeleiden. Met op maat gemaakte workouts en doelgerichte trainingssessies, streven we naar lichaamstransformatie en helpen we je bij het bereiken van jouw trainingsdoelen. Of je nu de voorkeur geeft aan individuele trainingssessies of de energie van groepstraining, bij Beachfit kun je rekenen op persoonlijke coaching en ondersteuning om een gezonde levensstijl te cultiveren. Onze trainingsprogramma’s zijn ontworpen om jou te inspireren en motiveren, en met buitenfitnessopties kun je de frisse lucht omarmen terwijl je aan je gezondheid werkt. Sluit je aan bij Beachfit en geef je lichaam de aandacht die het verdient, zodat je op weg kunt naar een betere versie van jezelf.

WAAROM BEACHFIT?

Personal training Rotterdam van A-Z

Beachfit biedt personal training in Rotterdam die alle aspecten van fitness en welzijn omvat, van A tot Z. Onze ervaren trainers bieden fitnesscoaching en gezondheidsbegeleiding om je lichamelijke conditie te verbeteren. Met persoonlijke fitnesstraining krijg je de aandacht die je verdient, en we richten ons op kracht- en conditietraining om je te helpen je doelen te bereiken. Daarnaast bieden we voedingsadvies om je te ondersteunen bij gewichtsbeheersing. Onze op maat gemaakte workouts zijn gericht op doelgerichte training en lichaamstransformatie. Of je nu de voorkeur geeft aan individuele sessies of de dynamiek van groepstraining zoekt, Beachfit heeft alles. Met onze persoonlijke coaches en de nadruk op een gezonde levensstijl bieden we zowel binnen- als buitenfitnessopties. We hebben alles in huis om jouw trainingsdoelen van A tot Z te ondersteunen bij Beachfit in Rotterdam.

Personal training Rotterdam

Personal training volgen bij Dutch Fitness Award winnaar Beachfit!

Nu heb je de kans om personal training te volgen bij Beachfit in Den Haag, een drievoudige winnaar van de Dutch Fitness Award in 2018, 2019 en 2020. Deze prestigieuze onderscheiding erkent hun voortdurende toewijding aan excellentie in de fitnessbranche, en jij kunt daar nu van profiteren. Beachfit heeft bewezen dat ze niet alleen lokaal in Den Haag, maar ook op provinciaal en landelijk niveau erkenning verdienen voor hun voortdurende inspanningen en toewijding aan het bieden van hoogwaardige fitnessdiensten. Kies voor Beachfit en maak gebruik van hun bewezen succes en expertise in personal training om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Groepsfoto Personal Trainer Dutch Fitness Award Winnaar

Wie verzorgt de personal training in Rotterdam?

rodney-personal-trainer

Personal Trainer en Kickbocks Trainer

RODNEY

 
Mijn naam is Rodney Immers 26 jaar en ik ben personal- en kickboks trainer bij Beachfit. Sporten is mijn passie. Ik doe aan kick/thaiboksen, hierin heb ik mij ontwikkeld tot professioneel kickbokser en ik probeer hier dagelijks nog steeds meer uit te halen
emina-personal-trainer

Genetic Personal Trainer


EMINA YILDIRIM


Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen streefde ik naar het toe-eigenen van een gezonde levensstijl. De zoektocht naar de perfecte balans tussen bewegen en voeding leidde tot het volgen van diverse sportopleidingen en het werken als sportinstructeur op verschillende sportscholen en fitnesscentra. Als sportinstructeur ben ik gaan inzien dat met persoonlijke aandacht en maatwerk de doelen van klanten veel beter en sneller bereikt worden.

davi-personal-trainer

Kickbokser en Gedreven Coach

 

DAVI


Ik ben Davi, professioneel kickbokser en gedreven coach. Ik vind het vak fitness en de kunst van vechtsport schitterend omdat er tijdens de trainingen steeds meer van je wordt gevraagt en je opzoek laat gaan naar je eigen capaciteiten. Kom met mij een training doen en geniet van een geweldig gevoel niet alleen fysiek maar ook mentaal, tot dan!

Trainingsdoelen vastellen

Trainingdoelen vaststellen is een essentiële eerste stap bij Beachfit in Rotterdam. Onze persoonlijke fitnesstrainers begrijpen het belang van duidelijke en haalbare doelstellingen en werken nauw samen met jou om ze te formuleren. Of je nu streeft naar gewichtsbeheersing, spieropbouw, het verbeteren van je algehele lichamelijke conditie of een andere specifieke fitnessambitie hebt, onze trainers passen een op maat gemaakte aanpak toe. Met aandacht voor functionele training en voedingsadvies zorgen we ervoor dat je jouw trainingsdoelen kunt bereiken en je lichaam kunt transformeren. Of je nu kiest voor individuele training of deelneemt aan onze inspirerende groepssessies, bij Beachfit streven we ernaar om jouw dromen werkelijkheid te maken en je op weg te helpen naar een gezonde levensstijl.

Endomorph, mesomorph of ectomorph?

Endomorph, mesomorph of ectomorph? Bij Beachfit begrijpen we dat iedereen uniek is, en daarom nemen we jouw lichaamstype serieus in overweging voordat we beginnen met personal training. Deze termen verwijzen naar verschillende lichaamstypes en hebben invloed op hoe je lichaam reageert op training en voeding.

  • Endomorph: Endomorfen hebben vaak een rondere lichaamsbouw, neigen naar gewichtstoename en vinden het soms moeilijker om vet te verliezen. Onze personal trainers zullen een aanpak op maat ontwikkelen om gewichtsbeheersing en spieropbouw te bevorderen.

  • Mesomorph: Mesomorfen hebben over het algemeen een atletische lichaamsbouw, bouwen spieren gemakkelijk en kunnen snel resultaten zien. We zullen ons richten op het maximaliseren van je kracht en spieropbouw.

  • Ectomorph: Ectomorfen zijn vaak slank en hebben moeite om spiermassa aan te komen. Onze aanpak zal gericht zijn op het opbouwen van spieren en gewichtstoename.

Door rekening te houden met jouw lichaamstype, kunnen we een plan opstellen dat is afgestemd op jouw genetica en doelen. Dit helpt om de efficiëntie en effectiviteit van je personal training bij Beachfit te maximaliseren, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Voeding, voeding en nog eens voeding!

Bij Beachfit benadrukken we dat voeding de sleutel is tot het behalen van jouw fitnessdoelstellingen. Het is belangrijk te begrijpen dat voeding de belangrijkste factor is die beïnvloedt hoe je lichaam reageert op training. Supplementen kunnen zeker waardevol zijn, maar ze vullen aan en mogen nooit fungeren als vervangers voor evenwichtige maaltijden. Er bestaan veel feiten en fabels over voeding en training, en ons deskundige team staat klaar om duidelijkheid te bieden. We onderscheiden de waarheid van mythen, en ons voedingsadvies is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes. Ongeacht je doelen of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of algemene fitheid wilt verbeteren. Bij Beachfit benadrukken we dat een gezond voedingspatroon de basis vormt voor succes.

Hoe ziet personal training in Rotterdam eruit bij Beachfit?

Bij Beachfit in Rotterdam volgt de personal training een gestructureerde aanpak met de volgende vijf stappen:

Stap 1: Intake en Doelen Stellen Onze personal training begint met een uitgebreide intake. Tijdens dit proces luisteren we aandachtig naar jouw fitnessdoelen, bespreken we je gezondheidsachtergrond en identificeren we specifieke behoeften. Deze fase is van cruciaal belang om een duidelijk beeld te krijgen van waar je naartoe wilt en wat jouw unieke doelen zijn.

Stap 2: Persoonlijk Plan Opstellen Gebaseerd op de informatie uit de intake, stellen we een persoonlijk trainings- en voedingsplan op dat volledig is afgestemd op jou. Of je nu werkt aan kracht- en conditietraining, gewichtsbeheersing of spieropbouw, ons plan is op maat gemaakt om jouw specifieke behoeften en doelen aan te pakken.

Stap 3: Trainingsessies Onze getalenteerde trainers begeleiden je in de fitnessruimte tijdens trainingsessies die zijn gericht op het bereiken van jouw doelen. We benadrukken functionele training om je algehele fysieke prestaties te verbeteren en bieden zowel individuele trainingssessies als inspirerende groepstrainingen.

Stap 4: Voedingsadvies We begrijpen dat voeding een cruciale rol speelt in je fitnessreis. Daarom bieden we deskundig voedingsadvies om ervoor te zorgen dat je de juiste voedingskeuzes maakt om je doelen te bereiken. Indien nodig stellen we zelfs een specifiek voedingsplan op om je te helpen bij het behalen van je doelstellingen.

Stap 5: Evalueren en Aanpassen Onze trainers blijven nauw met je samenwerken en evalueren regelmatig je voortgang. Indien nodig passen we je trainings- en voedingsplan aan om ervoor te zorgen dat je op de goede weg blijft naar het overtreffen van je doelen. We geloven in het belang van voortdurende evaluatie en aanpassing om ervoor te zorgen dat je blijft groeien en evolueren in je fitnessreis.

Stappenplan personal training Beachfit

Personal training Rotterdam resultaten & ervaringen van onze klanten!

personal-trainer-before-after-beachfit-10
personal-trainer-before-after-beachfi-1
personal-trainer-before-after-beachfit-9
bf_pre-after_5
G Venekamp
G Venekamp
Zeer tevreden!
Lees verder
Sinds 1 juni train ik bij Emina en ik ben erg tevreden over haar als PT-er. Bij de intake luistert ze goed naar je doelstellingen en wat je wil bereiken. Ze kijkt mee (als je dat wil) op je eetpatroon en geeft hierin goede adviezen. Emina kijkt erg goed naar je houding en corrigeert net zo lang tot je de oefening goed uitvoert. In mijn geval zijn we rustig begonnen om te kijken of er geen blessures zouden ontstaan en nu gaan we los 🙂 Ik beveel Emina van harte aan, ze is echt heel erg goed!
Tamara Vd
Tamara Vd
Aanrader!
Lees verder
Op aanraden van een vriend ben ik 1 jaar geleden begonnen met sporten bij Emina. Dit had ik veel eerder moeten doen, Emina denkt met je mee, luistert naar je, is zorgvuldig en maakt op maat voedingsschema's klaar. In een jaar is mijn hele lichaam veranderd maar ook mijn lifestyle. Ik eet bewuster en ben mijn lichaam leren kennen. Ik raad Beachfit zeer aan. Emina en Gül zijn echt toppers. Ik ben ruim 12 kilo afgevallen en op mijn ideale gewicht gekomen en blijf ook op mijn gewicht. Geen jojo meer! Heerlijk! liefs TamaraEmina kijkt erg goed naar je houding en corrigeert net zo lang tot je de oefening goed uitvoert. In mijn geval zijn we rustig begonnen om te kijken of er geen blessures zouden ontstaan en nu gaan we los 🙂 Ik beveel Emina van harte aan, ze is echt heel erg goed!
Olivia Lombardi
Olivia Lombardi
Lees verder
Ik ben in maart 2018 begonnen met personal training bij Emina van Beachfit! Voordat ik begon had ik al goede verhalen gehoord. Uiteindelijk nam ik de stap om een afspraak in te plannen voor een intake. Dit beviel zo goed dat we gelijk mijn trainingen hadden vastgelegd in de agenda. Het begin was er! En jeetje zeg wat een start zeg. Na de eerste paar weken gingen de kilo’s eraf. Na twee maanden herkende ik mij zelf niet meer terug in de spiegel. Op mijn werk, mijn collega’s mijn vrienden kennissen iedereen had het over mijn verandering. Inderdaad ik was van buiten maar ook meer van binnen veranderd. Ik liep rechterop en ik moet zeggen, meer dan zelfverzekerder dan ooit. Ik ben zo blij met mijn huidige shape en mijn trainingen. De trainingen zijn nooit saai. Ik leer iedere keer ook wat nieuws. Qua voeding, heb ik ook heel wat tip en trucs geleerd. Ik geniet van elke schema en gerecht. Heerlijk gewoon! Emina is echt een kei in haar vak. Beachfit is een aanrader, ik raad het iedereen aan om hier te trainen!
Roy Jautze
Roy Jautze
Top resultaat
Lees verder
Ik heb in maart een maand lang twee keer per week bij Emina getraind. Met haar personal training heb ik mijn lichaam echt een stap zien maken en ik ben dan ook enorm tevreden over het trainingstraject dat we samen hebben doorlopen. De trainingen zijn afwisselend en daarmee nooit saai. Emina leert je daarnaast de juiste techniek voor iedere oefening, helpt bij het verbeteren van je houding, geeft voedingsadvies en “stretcht” je op een fijne manier, wat uiteindelijk tot een mooi eindresultaat leidt. Echt een topper dus, en iemand die ik je zeker als personal trainer kan aanbevelen!
Serina Elahi
Serina Elahi
Toppers
Lees verder
Super trainers! Met Emina heb ik vooruitgang geboekt op het krijgen van een gezonde levenstijl, mijn conditie is verbeterd en ik ben aan het afvallen. De trainingsessies zijn leuk, afwisselend en op maat gemaakt, voor mij is dat een combinatie van functioneel trainen met Emina en kickboksen met Davi. Ze motiveren je om het uiterste uit je training te halen. Tijdens de intake neemt Emina de tijd om goed te luisteren naar waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Ze focust ook op je mindset en zet in op blijvend resultaat. Ze is een goede motivator en support. Ook tijdens de lockdown zorgt ze ervoor dat ze je verder kan coachen. Topper!
Previous
Next

Bekend van het AD

Beachfit is met trots bekend van het Algemeen Dagblad (AD), een van de meest toonaangevende nieuwspublicaties in Nederland. Onze voortdurende inzet voor uitmuntendheid en onze indrukwekkende prestaties in de fitnessbranche hebben de aandacht getrokken van deze gerespecteerde nieuwsbron. Als winnaar van de Dutch Fitness Award in 2018, 2019 en 2020, hebben we laten zien dat we bovenaan staan in onze branche, en het AD benadrukt onze toewijding aan het delen van fitnesskennis en succesverhalen met een breder publiek. We zijn verheugd dat we deze erkenning hebben gekregen en blijven ons inzetten om onze klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en zichzelf te overtreffen.

Blijf op de hoogte van onze personal trainers

Blijf op de hoogte van onze ervaren personal trainers door ons te volgen op Facebook en Instagram. Onze social media kanalen zijn een waardevolle bron van fitnessinspiratie en -advies. Hier delen onze deskundige trainers regelmatig nuttige tips en tricks voor het verbeteren van jouw training en het behalen van jouw fitnessdoelen. Daarnaast vind je op onze pagina’s indrukwekkende ‘before and after’-resultaten van tevreden klanten, die de transformatie laten zien die mogelijk is met Beachfit. Of je nu op zoek bent naar nieuwe oefeningen, voedingsinzichten of motivatie, onze social media-kanalen zijn de plek om te zijn. Volg ons vandaag nog en blijf op de hoogte van alles wat Beachfit te bieden heeft!