Personal Training Delft

Ben jij opzoek naar Personal training Delft? Kom dan naar Beachfit. Bij Beachfit helpen we jou met het behalen van je doelen, zodat jij ook je shirt zonder schaamte uit kan trekken op het strand. Maar daar hebben we jou ook voor nodig, want zonder jouw inzet is het onmogelijk. Bij Beachfit bieden we verschillende pakketten aan. Zo hebben we bokstraining, HIT training, krachttraining, outdoor training, core training en cardio training. Onze personal trainers zijn de beste in hun vak. Personal training Delft volgen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.

WAAROM BEACHFIT?

Beachfit personal training Delft pakketten

Bij Beachfit beschikken we over meerdere sport pakketten. Zo verkopen we de tien ritten kaart, die staat voor dat je 10 keer kan trainen met een personal trainer. Ook bieden we het starterspakket aan. Dit pakket houdt in dat je een keer per week een trainingssessie hebt van een uur en een keer per maand een moment van wegen. Verder kan je ook terecht bij ons voor het lifestyle pakket. Dat pakket houdt in dat je twee keer per week een uur sport met natuurlijk de begeleiding van onze trainers.

Soorten trainingen Beachfit

Bent je nu geïnteresseerd in personal training? Kom dan naar Beachfit. Want bij Beachfit geven we 1 op 1 begeleiding tijdens de trainingen. De trainingen bevatten soms boksen, krachtoefeningen, outdoor oefeningen en nog veel meer soorten trainingen. Ook bieden we bij Beachfit speciale pakketten aan. Je kunt vandaag nog een gratis proeftraining aanvragen. Wacht niet te lang want we kunnen maar een beperkt aantal klanten aan. Wie weet tot snel!

Wie geeft jou training bij Beachfit Delft?

Bij Beachfit hebben we een paar van de beste personal trainers van Nederland. Zo hebben we Personal trainer Davi, Davi is naast een hele goede personal trainer ook nog eens een professioneel kickboxer. Bij Beachfit hebben we ook Rodney, Rodney is personal trainer en is ook een kickbokstrainer. Rodney heeft ook een eigen tattooshop waar hij te vinden is wanneer hij niet in de sportschool is!

Personal training Delft

Contact

Wilt je nu meer weten over personal training Delft of heb jij overige vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Je kunt ons ook telefonisch bereiken voor eventuele vragen of suggesties. We beschikken over twee locaties, in Delft en in Den-Haag. Je kunt bij ons verschillende pakketten aanschaffen voor meer informatie klik hier. We hebben ook een Facebook pagina voor jou om je up to date te houden met alles wat we doen.