Personal trainer Rotterdam

Ontmoet onze toegewijde personal trainers in Rotterdam. Als ervaren fitnesscoaches en gezondheidsbegeleiders zijn wij jouw gidsen op weg naar een verbeterde lichamelijke conditie en een gezondere levensstijl. Bij Beachfit begrijpen we dat elk individu uniek is, en daarom bieden we persoonlijke fitnesstraining op maat om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar kracht- en conditietraining, voedingsadvies, of een doelgerichte aanpak om je lichaam te transformeren, onze personal trainers in Rotterdam zijn er om je te begeleiden. We benadrukken het belang van een gezonde levensstijl en bieden zowel binnen- als buitenfitnessopties, met een focus op het bereiken van jouw trainingsdoelen. Ontdek de voordelen van persoonlijke begeleiding en expertise in fitness met Beachfit.

WAAROM BEACHFIT?

Fitnesscoaching in Rotterdam

Fitnesscoaching in Rotterdam is de sleutel tot het bereiken van jouw gezondheids- en fitheidsdoelen. Bij Beachfit hebben we een team van deskundige fitnesscoaches en gezondheidsbegeleiders, allen met een passie voor het verbeteren van jouw lichamelijke conditie. Onze individuele fitnessinstructeurs in Rotterdam zijn er om je persoonlijk te begeleiden, of je nu gericht bent op kracht- en conditietraining, gewichtsbeheersing, spieropbouw, of het bereiken van een algehele lichaamstransformatie. Met op maat gemaakte workouts, doelgerichte trainingssessies, en de nadruk op een gezonde levensstijl, helpen we je om je trainingsdoelen in Rotterdam te realiseren. Of je nu kiest voor individuele begeleiding of deelneemt aan onze groepstrainingen, onze fitnesscoaches in Rotterdam staan voor je klaar om je te begeleiden naar een gezonder en fitter leven.

Personal trainer Rotterdam

Personal training volgen bij Dutch Fitness Award winnaar Beachfit!

Nu heb je de kans om personal training te volgen bij Beachfit in Rotterdam, een drievoudige winnaar van de Dutch Fitness Award in 2018, 2019 en 2020. Deze prestigieuze onderscheiding erkent hun voortdurende toewijding aan excellentie in de fitnessbranche, en jij kunt daar nu van profiteren. Beachfit heeft bewezen dat ze niet alleen lokaal in Rotterdam, maar ook op provinciaal en landelijk niveau erkenning verdienen voor hun voortdurende inspanningen en toewijding aan het bieden van hoogwaardige fitnessdiensten. Kies voor Beachfit en maak gebruik van hun bewezen succes en expertise in personal training om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Groepsfoto Personal Trainer Dutch Fitness Award Winnaar

Wie verzorgt de personal training in Rotterdam?

rodney-personal-trainer

Personal Trainer en Kickbocks Trainer

RODNEY

 
Mijn naam is Rodney Immers 26 jaar en ik ben personal- en kickboks trainer bij Beachfit. Sporten is mijn passie. Ik doe aan kick/thaiboksen, hierin heb ik mij ontwikkeld tot professioneel kickbokser en ik probeer hier dagelijks nog steeds meer uit te halen
emina-personal-trainer

Genetic Personal Trainer


EMINA YILDIRIM


Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen streefde ik naar het toe-eigenen van een gezonde levensstijl. De zoektocht naar de perfecte balans tussen bewegen en voeding leidde tot het volgen van diverse sportopleidingen en het werken als sportinstructeur op verschillende sportscholen en fitnesscentra. Als sportinstructeur ben ik gaan inzien dat met persoonlijke aandacht en maatwerk de doelen van klanten veel beter en sneller bereikt worden.

davi-personal-trainer

Kickbokser en Gedreven Coach

 

DAVI


Ik ben Davi, professioneel kickbokser en gedreven coach. Ik vind het vak fitness en de kunst van vechtsport schitterend omdat er tijdens de trainingen steeds meer van je wordt gevraagt en je opzoek laat gaan naar je eigen capaciteiten. Kom met mij een training doen en geniet van een geweldig gevoel niet alleen fysiek maar ook mentaal, tot dan!

Waarom kiezen voor een personal trainer Rotterdam?

In de hedendaagse samenleving kan het behalen van je fitnessdoelen nog uitdagender zijn, vooral met de overvloed aan fastfoodketens die als paddenstoelen uit de grond schieten en verleidelijke eetgewoonten. Bij Beachfit begrijpen we deze uitdagingen en daarom zijn onze fitnesscoaches in Rotterdam meer dan alleen trainers; ze zijn jouw partners in gezondheid. Ze bieden niet alleen individuele fitnessbegeleiding, kracht- en conditietraining, en functionele workouts, maar ze bieden ook voedingsadvies om je te helpen weerstand te bieden aan verleidelijke verleidingen. Of je nu je lichaam wilt transformeren, spieren wilt opbouwen, gewicht wilt beheersen of specifieke trainingsdoelen wilt bereiken, onze personal trainers in Rotterdam bieden op maat gemaakte workouts en doelgerichte trainingssessies. Met onze steun en expertise kun je de uitdagingen van de moderne wereld overwinnen en jezelf op weg helpen naar een gezonder en fitter leven.

Hoe gaan onze personal trainers in Rotterdam te werk?

 1. Intake en Doelen Stellen: Onze aanpak begint met een uitgebreide intake. We luisteren aandachtig naar jouw fitnessdoelen, gezondheidsachtergrond en eventuele specifieke behoeften. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van waar je naartoe wilt en wat jouw unieke behoeften zijn.

 2. Persoonlijk Plan Ontwerpen: Gebaseerd op de informatie uit de intake, ontwerpen we een persoonlijk trainings- en voedingsplan dat volledig is afgestemd op jou. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, af wilt vallen, je conditie wilt verbeteren, of specifieke gezondheidsdoelen hebt, ons plan is op maat gemaakt voor jouw behoeften.

 3. Trainingssessies: Onze getalenteerde trainers begeleiden je in de fitnessruimte, waar je een scala aan effectieve en doelgerichte oefeningen zult uitvoeren. Onze focus ligt op functionele training, waarbij we de nadruk leggen op het verbeteren van jouw algehele fysieke prestaties en het bereiken van je doelen.

 4. Voedingsadvies: Naast training, geven we je voedingsadvies om ervoor te zorgen dat je jouw doelen kunt bereiken. We helpen je bij het maken van gezonde voedingskeuzes en kunnen zelfs een specifiek voedingsplan opstellen om je te helpen bij het behalen van jouw doelstellingen.

 5. Voortdurende Evaluatie en Aanpassing: Onze trainers blijven nauw met je samenwerken en evalueren regelmatig je voortgang. Als dat nodig is, passen we je trainings- en voedingsplan aan om ervoor te zorgen dat je op de goede weg blijft naar het overtreffen van je doelen.

Met deze stapsgewijze benadering zorgen we ervoor dat onze klanten op een effectieve en efficiënte manier hun fitnessdoelen bereiken en zichzelf kunnen overtreffen.

Stappenplan personal training Beachfit

Samen doelen bereiken!

Bij onze personal trainers in Rotterdam gaat het om het samen bereiken van jouw doelen. Of je nu op zoek bent naar een fitnesscoach in Rotterdam, iemand die je begeleidt bij het verbeteren van je lichamelijke conditie, of specifieke behoeften hebt, zoals kracht- en conditietraining, voedingsadvies of functionele training, wij hebben de juiste experts in huis. Onze doel is om samen met jou te werken aan gewichtsbeheersing, spieropbouw en lichaamstransformatie. Of je nu de voorkeur geeft aan individuele fitnessinstructeurs of de energie van groepstraining zoekt, wij hebben de juiste begeleiding en het juiste trainingsprogramma voor jou in Rotterdam. Samen stellen we doelgerichte trainingen op, afgestemd op jouw behoeften, en helpen we je bij het realiseren van een gezonde levensstijl. Bij Beachfit in Rotterdam werken we samen aan het behalen van trainingsdoelen en streven we ernaar om de beste versie van jezelf te worden.

Is een personal trainer iets voor jou?

 • Je ervaart snel vermoeidheid tijdens het sporten.
 • Je voelt je niet lekker in je vel en wilt je zelfvertrouwen verbeteren.
 • Je worstelt met het behalen van je trainingsdoelen.
 • Je hebt behoefte aan individuele begeleiding en aandacht voor jouw fitnessbehoeften.
 • Je wilt werken aan specifieke doelen zoals gewichtsbeheersing, spieropbouw, of het verbeteren van je algehele lichamelijke conditie.
 • Je zoekt begeleiding voor het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.
 • Je hebt interesse in op maat gemaakte workouts en doelgerichte trainingssessies.
 • Je wilt lichaamstransformatie bereiken en je fysieke prestaties verbeteren.
 • Je wilt deelnemen aan groepstraining onder begeleiding van deskundige instructeurs.
 •  

  Kan jij je vinden in een of meerdere van deze bovenstaande punten? Schakel dan een personal trainer in bij Beachfit. Wij bieden een geheel vrijblijvende intake om je fitnessdoelen te bespreken en een op maat gemaakt plan op te stellen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en ambities.

   

Wat levert een personal trainer Rotterdam jou op?

 1. Op Maat Gemaakte Training: Personal trainers ontwikkelen trainingsprogramma’s die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften, doelen en lichamelijke conditie.

 2. Motivatie en Begeleiding: Ze bieden voortdurende motivatie en ondersteuning, waardoor je gemotiveerd blijft om te trainen, zelfs op dagen dat je minder zin hebt.

 3. Efficiëntie: Dankzij professionele begeleiding kun je je trainingstijd efficiënt benutten en snellere vooruitgang boeken.

 4. Techniek en Veiligheid: Personal trainers zorgen ervoor dat je oefeningen op de juiste manier uitvoert, waardoor blessures worden voorkomen en optimale resultaten worden behaald.

 5. Persoonlijke Aandacht: Met een personal trainer krijg je persoonlijke aandacht, wat betekent dat je vragen kunt stellen en feedback kunt krijgen tijdens elke sessie.

 6. Variatie: Trainers kunnen de trainingen divers en uitdagend houden, zodat je niet in een sleur terechtkomt en je lichaam zich blijft aanpassen.

 7. Doelgerichtheid: Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichamelijke conditie wilt verbeteren, of specifieke sportieve doelen wilt bereiken, een personal trainer kan je helpen je doelen te behalen.

 8. Voedingsadvies: Veel personal trainers bieden ook voedingsadvies om je te helpen gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en je voedingspatroon aan te passen aan je doelen.

 9. Verhoogd Zelfvertrouwen: Succes in je trainingen en het behalen van doelen kan je zelfvertrouwen vergroten, zowel in de sportschool als in het dagelijks leven.

 10. Langdurige Gezondheidsvoordelen: Door regelmatig te trainen met een personal trainer kun je werken aan een gezondere levensstijl en de langetermijngezondheidsvoordelen ervaren.

 11. Persoonlijke Verantwoording: Een personal trainer helpt je verantwoordelijk te houden, wat de kans op consistente training vergroot.

 12. Tijdsefficiëntie: Je trainingssessies zijn goed gepland en efficiënt, zodat je tijd bespaart en toch optimale resultaten behaalt.

 13. Aanpassing en Progressie: Personal trainers passen je programma aan naarmate je vooruitgang boekt en je doelen veranderen.

 14. Expertise en Ervaring: Ze hebben kennis van de nieuwste fitnessmethoden en -trends en kunnen je helpen om met de juiste technieken te trainen.

 15. Maatwerk voor Specifieke Behoeften: Als je bijzondere fysieke beperkingen, blessures of gezondheidsproblemen hebt, kan een personal trainer je helpen om veilig en effectief te trainen.

 16. Mentale en Emotionele Ondersteuning: Naast fysieke begeleiding bieden personal trainers ook mentale en emotionele ondersteuning om je te helpen je doelen te bereiken.

Kortom, een personal trainer kan een grote impact hebben op je fitnessreis, zowel fysiek als mentaal. De voordelen zijn veelzijdig en dragen bij aan het behalen van je persoonlijke doelen op een effectieve en gezonde manier.

Personal training Rotterdam resultaten & ervaringen van onze klanten!

personal-trainer-before-after-beachfit-10
personal-trainer-before-after-beachfi-1
personal-trainer-before-after-beachfit-9
bf_pre-after_5
G Venekamp
G Venekamp
Zeer tevreden!
Lees verder
Sinds 1 juni train ik bij Emina en ik ben erg tevreden over haar als PT-er. Bij de intake luistert ze goed naar je doelstellingen en wat je wil bereiken. Ze kijkt mee (als je dat wil) op je eetpatroon en geeft hierin goede adviezen. Emina kijkt erg goed naar je houding en corrigeert net zo lang tot je de oefening goed uitvoert. In mijn geval zijn we rustig begonnen om te kijken of er geen blessures zouden ontstaan en nu gaan we los 🙂 Ik beveel Emina van harte aan, ze is echt heel erg goed!
Tamara Vd
Tamara Vd
Aanrader!
Lees verder
Op aanraden van een vriend ben ik 1 jaar geleden begonnen met sporten bij Emina. Dit had ik veel eerder moeten doen, Emina denkt met je mee, luistert naar je, is zorgvuldig en maakt op maat voedingsschema's klaar. In een jaar is mijn hele lichaam veranderd maar ook mijn lifestyle. Ik eet bewuster en ben mijn lichaam leren kennen. Ik raad Beachfit zeer aan. Emina en Gül zijn echt toppers. Ik ben ruim 12 kilo afgevallen en op mijn ideale gewicht gekomen en blijf ook op mijn gewicht. Geen jojo meer! Heerlijk! liefs TamaraEmina kijkt erg goed naar je houding en corrigeert net zo lang tot je de oefening goed uitvoert. In mijn geval zijn we rustig begonnen om te kijken of er geen blessures zouden ontstaan en nu gaan we los 🙂 Ik beveel Emina van harte aan, ze is echt heel erg goed!
Olivia Lombardi
Olivia Lombardi
Lees verder
Ik ben in maart 2018 begonnen met personal training bij Emina van Beachfit! Voordat ik begon had ik al goede verhalen gehoord. Uiteindelijk nam ik de stap om een afspraak in te plannen voor een intake. Dit beviel zo goed dat we gelijk mijn trainingen hadden vastgelegd in de agenda. Het begin was er! En jeetje zeg wat een start zeg. Na de eerste paar weken gingen de kilo’s eraf. Na twee maanden herkende ik mij zelf niet meer terug in de spiegel. Op mijn werk, mijn collega’s mijn vrienden kennissen iedereen had het over mijn verandering. Inderdaad ik was van buiten maar ook meer van binnen veranderd. Ik liep rechterop en ik moet zeggen, meer dan zelfverzekerder dan ooit. Ik ben zo blij met mijn huidige shape en mijn trainingen. De trainingen zijn nooit saai. Ik leer iedere keer ook wat nieuws. Qua voeding, heb ik ook heel wat tip en trucs geleerd. Ik geniet van elke schema en gerecht. Heerlijk gewoon! Emina is echt een kei in haar vak. Beachfit is een aanrader, ik raad het iedereen aan om hier te trainen!
Roy Jautze
Roy Jautze
Top resultaat
Lees verder
Ik heb in maart een maand lang twee keer per week bij Emina getraind. Met haar personal training heb ik mijn lichaam echt een stap zien maken en ik ben dan ook enorm tevreden over het trainingstraject dat we samen hebben doorlopen. De trainingen zijn afwisselend en daarmee nooit saai. Emina leert je daarnaast de juiste techniek voor iedere oefening, helpt bij het verbeteren van je houding, geeft voedingsadvies en “stretcht” je op een fijne manier, wat uiteindelijk tot een mooi eindresultaat leidt. Echt een topper dus, en iemand die ik je zeker als personal trainer kan aanbevelen!
Serina Elahi
Serina Elahi
Toppers
Lees verder
Super trainers! Met Emina heb ik vooruitgang geboekt op het krijgen van een gezonde levenstijl, mijn conditie is verbeterd en ik ben aan het afvallen. De trainingsessies zijn leuk, afwisselend en op maat gemaakt, voor mij is dat een combinatie van functioneel trainen met Emina en kickboksen met Davi. Ze motiveren je om het uiterste uit je training te halen. Tijdens de intake neemt Emina de tijd om goed te luisteren naar waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Ze focust ook op je mindset en zet in op blijvend resultaat. Ze is een goede motivator en support. Ook tijdens de lockdown zorgt ze ervoor dat ze je verder kan coachen. Topper!
Previous
Next

Bekend van het AD

Beachfit is met trots bekend van het Algemeen Dagblad (AD), een van de meest toonaangevende nieuwspublicaties in Nederland. Onze voortdurende inzet voor uitmuntendheid en onze indrukwekkende prestaties in de fitnessbranche hebben de aandacht getrokken van deze gerespecteerde nieuwsbron. Als winnaar van de Dutch Fitness Award in 2018, 2019 en 2020, hebben we laten zien dat we bovenaan staan in onze branche, en het AD benadrukt onze toewijding aan het delen van fitnesskennis en succesverhalen met een breder publiek. We zijn verheugd dat we deze erkenning hebben gekregen en blijven ons inzetten om onze klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en zichzelf te overtreffen.

Blijf op de hoogte van onze personal trainers

Blijf op de hoogte van onze ervaren personal trainers door ons te volgen op Facebook en Instagram. Onze social media kanalen zijn een waardevolle bron van fitnessinspiratie en -advies. Hier delen onze deskundige trainers regelmatig nuttige tips en tricks voor het verbeteren van jouw training en het behalen van jouw fitnessdoelen. Daarnaast vind je op onze pagina’s indrukwekkende ‘before and after’-resultaten van tevreden klanten, die de transformatie laten zien die mogelijk is met Beachfit. Of je nu op zoek bent naar nieuwe oefeningen, voedingsinzichten of motivatie, onze social media-kanalen zijn de plek om te zijn. Volg ons vandaag nog en blijf op de hoogte van alles wat Beachfit te bieden heeft!