BEGIN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Eat

Veel mensen zijn zich ervan bewust dat voldoende beweging noodzakelijk is voor een gezonde levensstijl. Ieder jaar hebben velen daarom het goede voornemen om meer te gaan sporten.

Toch lukt het niet altijd om een goede start te maken, de gewenste inspanning vol te houden of om de gewenste resultaten te bereiken. Een persoonlijke training kan in dergelijke gevallen goed van pas komen. Met een personal trainer bereikt u sneller uw doel middels een effectief trainingsprogramma.

Een personal trainer zorgt ervoor dat uw doelen sneller bereikt worden door u efficiënt te begeleiden. Zo wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld en aangepast aan uw capaciteiten waarbij uw gezondheid voorop staat. U wordt gecorrigeerd en gestimuleerd zodat elke training optimaal benut wordt.

Train

Beweging is een noodzakelijk element voor een gezonde levensstijl. Personal trainers van Beachfit2 bieden een training op maat. Hoe meerdere spiergroepen het beste getraind kunnen worden en welke cardio oefeningen u dichter bij u doelen zullen brengen, worden door onze motiverende team graag kenbaar gesteld. Snelle en langdurige resultaten is waar we naar streven!

Believe

Geloof in jezelf en neem geen genoegen met minder! Richt je op de oefeningen en je eetpatroon, maar concentreer je voornamelijk op de doelstelling. Zolang je niet gelooft in je doel, is het niet te behalen.

Beachfit2 motiveert u niet enkel gedurende de trainingen en begeleidt u niet enkel bij uw aangepaste eetpatroon. Onze filosofie omvat tevens om het negatieve om te zetten in een positieve instelling! “Ik kan het niet” bestaat niet. “Ik wil het nog een keer proberen” wel!

MEER WETEN OVER ONZE FILOSOFIE?