Onze Diensten

PERSONAL TRAINING
Wil je het maximale uit een training halen en heb je een helder doel qua afvallen, spiermassa opbouwen of het verbeteren van de conditie, voor ogen? Met PERSONAL TRAINING kunnen wij je helpen om in actie te komen om op een gezonde manier je doelen te behalen. Je wordt uit je comfort gehaald en we zorgen dat jij boven je grenzen gaat.
Aan de hand van je doelen wordt een trainingsschema, ontvang je een persoonlijk voedingsadvies, en krijg je 1 op 1 begeleiding tijdens de trainingen. De voortgang wordt maandelijks/wekelijks geëvalueerd en eventueel aangepast.

 

SMALL GROUP TRAINING
Wil je hulp bij het vinden van de juiste balans tussen bewegen en voeding maar train je liever in een kleine groep (van maximaal 3 personen)? Dan is onze SMALL GROUP TRAINING iets voor jou!
Iedere deelneemer ontvangt een persoonlijk voedingsadvies. Aan de hand van de doelen wordt een training samengesteld waarbij er aandacht is voor de doelen van alle deelnemers. Gezamenlijk wordt de voortgang maandelijks/wekelijks geëvalueerd en eventueel aangepast.

 

BEACHCAMP TRAINING
Hou je van het strand en train je graag in de buitenlucht? Dan is Beachcamp de training voor jou! Dit is een intensieve training met een groep van maximaal 20 deelnemers op het strand. Met deze training krijg je een betere conditie, neemt je spierkracht toe en leer je creatief te denken.De training bestaat onder andere uit hardloopoefeningen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen.

De Beachcamp training vindt plaats in Kijkduin.

Voor meer informatie